zondag 13 april 2008

schrijfdag 2008 zebra congres gent

Zalig.... om tussen gelijkgezinden van ideeën te wisselen, om te rennen voor de regen, om te soezen in de zon, om Raymond Carvers naam opnieuw te horen vallen, om een klare inkijk te krijgen in de opbouw van een roman.
Zalig om jullie te ontmoeten : Ilse, Tom, Hans en Xavier en welkom op mijn weblog. Strooi een woordje als vermicelli. Ik gooi weldra mijn woordje de glascontainer in! :)

2 opmerkingen:

Tom zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Tom zei

Nadine, ik ben blij je te leren kennen. Good people are hard to find. Ik zal alvast een korte brief op je weblog nalaten. Het is het resultaat van de workshop 'liefdesbrieven schrijven' o.l.v. Daniel Billiet. Veel leesplezier. Trouwens, de stukjes die op je weblog staan, zijn stilistisch heel mooi.

Brief:

Bollywood, 13/11/2008

Liefste Penelope

Het is stil in deze kamer. Normaal zie ik je stem ergens. Soms overal, maar vandaag bijzonder weinig. Je glimlacht ergens in een hoekje en het is jammer dat ik het vandaag niet zie.

Minoes is speels vandaag en ik streel haar in plaats van jou. ;) Lach maar eens, want het is beslist niet leuk om artikels te schrijven in een muffe hotelkamer in India. Is de bevolking daar vriendelijk ?

Woensdagavond zien we elkaar op MSN. Op de webcam is je beeld verdeeld in pixels, net zoals ik een ander fotomodel zou zien op tv.

Er was trouwens gisterenavond een interessant programma op televisie over filosofie enzo, over datgene wat we niet weten, je weet wel.

Alvast Minoes wacht op jou en ik nog meer.

Tom