vrijdag 9 mei 2008

popping cookies

Ik kreeg gisteren melding van een lezer dat mijn weblog pop-ups genereert. Na wat heen en weer gevraag en checking lijkt het erop dat motigo stat-teller er voor iets tussen zit? Weet iemand er meer over? Heeft iemand van jullie ervaring of te kampen (gehad) met hetzelfde probleem? Iemand waardevolle tips?
Cheers. :)

5 opmerkingen:

Tom zei

De vorige keren dat ik je weblog opende, kreeg ik inderdaad pop-ups te zien. Als ik je weblog nu open, zijn die pop-ups verdwenen. Groeten Tom

Tom zei

Nu krijg ik opnieuw pop-ups als ik je weblog open. Groeten Tom

didiermaurice zei

dat vind ik vreemd? Ik gebruik als browser: safari van apple... en ik kan vrolijk surfen op de golven van miss Travels, zonder pop-ups. misschien heeft het te maken met het gebruik van een wel bepaald soort browser...? ik gis maar... want ik ben maar een be├Âtier op dat vlak.

artspotter zei

Zelfde verhaal als Tom: eerst wel, dan niet en nu weer wel... Maar er zijn erger dingen zeker! Misschien moet ik mijn 'Green Card' maar aanvragen...zoals die ene pop-up suggereert.

traveling.... in huis en erbuiten. zei

Bij mij opent er niks extra (misschien word ik gespaard??? ha ha!), ...
@ artspotter : misschien toch geen green card voor een pop-up, zeker :)
@ didier : jouw safari stampede is gewoon te krachtig ondergronds, :)
@ tom : sorry!

Hey? Ik wacht nog even af, en als 't hier op mijn zenuwen begint te werken (als in : al die rommel doorsjesen naar onschuldige bloedjes van lezers), gooi ik er de stats af. En dan zien we wel weer.

Who needs stats?