dinsdag 30 december 2008

601

(click picture, please)
Waarom gure wind, bittere kou en een zee van mensen trotseren, als het binnenkamers zoveel spannender kan ? Jawel, Brugge heeft charmes in de vrieskou, maar dat hebben de drommen en dreumessen niet. En bovendien koud, koud, koud om de knopjes van de camera te bedienen. Heel veel opgeslagen voor later (nog uit te voeren, evenwel).

Wat bieden nationale radiozenders gratis en voor niks en met een ongekend enthousiasme dat aanstekelijk werkt, de laatste dagen aan? Van ’s morgens tot ’s avonds, en ’s nachts de herhaling van alles wat je overdag bent misgelopen (door te gaan lopen in Brugge, bijvoorbeeld; of door veel te lang de voeten onder tafel te houden). Prijs de zalige aan/uit knop van je (niet-digitale) radiotoestel omwille van het ouderwetse mechanisme. Laat die radio aan! Geniet.

Dagen geleden nog flankeerden THE SMITHS, in ruime zin, Vicky Leandros en Conny Vandenbos. Dat het mogelijk is, geeft hoop. In deze tijden van sprankel en sensatie, van de voorspelbare aanstelling van o.a. de gloednieuwe minister van binnenlandse zaken en van stationsklokken die heden groter en lichter zijn dan ooit… de 1000 (MUZIEK)KLASSIEKERS. Nog tot morgen, waarna de hits weer een jaartje gaan slapen. Alsook RADIO 2. Met respect.

Geen opmerkingen: