woensdag 3 maart 2010

maart met een staart

Bloggen en ervoor worden erkend is van in den beginne een beetje strijd leveren gebleken. Zolang leescijfers flaneren, is de auteur welgezind. Maar twijfel is een funny thing, en een mens kan net zolang wedijveren met een monddood lezerspubliek. Het is vreselijk singulier, en daardoor ook vereenzamend. Me eenzaam voelen is niet wat ik wil.
Ik ben, al jullie trouwe lezers, bijzonder dankbaar voor het weerkeren op dit blog. Ik heb het me (te) vaak afgevraagd, wat is het wat jullie bindt? Ik geef toe, het afgelopen halfjaar is het jullie stille aanwezigheid in de statistiekcoulissen geweest, die me erbij heeft gehouden. Nu heb ik besloten dat het koekeloeren me net iets te zwaar valt om op deze manier verder te zetten.
Daarom heb ik besloten het travelswithmyson-bijltje erbij neer te leggen. Het is mooi geweest, spannend, verrassend en verrijkend. Ik ben tegen fijne mensen aangelopen, waarvan ik hoop dat ik ze in het echte leven blijf ontmoeten. Tom Waits zegt het treffend : “I don’t have a drinking problem, except when I can’t get a drink.” Dat is vast een onderliggende toedracht van bloggen, op café gaan zonder bier.
En dan ga ik nu een frisse pint halen.
Yours, n@

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Nadine,

Jammer vind ik dat. Ik geef toe, ook ik heb jouw blog te weinig bezocht, gebrek aan tijd en zoveel andere incentives liggen hierbij aan de oorzaak. Maar ik vond jouw blog heel speciaal, heel persoonlijk, heel poëtisch. Het was iets wat me fier maakte jou te kennen, en waarop ik stiekem wat jaloers was, omdat ik ook al een tijdje met een drang om te creëren zit, die ik nog niet echt kan kanaliseren. Ik hoop dat je voor jezelf een betere of rijkere invulling vindt, je hebt er echt het talent voor. Ik wens je veel succes en inspiratie.

Lieve groet,

An Vanhee

didiermaurice zei

Ik heb altijd je intelligentie geprezen, maar goed ook, terecht ook en altijd belangstellend gelezen, 'genoten' ook. Ik vertrouw erop dat jouw intelligentie - althans het neergeschreven gedeelte, een andere weg vindt, een duurzame. Good luck, Travels, we'll meet again.

Tom Veys zei

Nadine,
Je hebt me in het blogwereldje geloodst, waarvoor dank. Zonder jou zou ik wellicht nooit de openheid hebben ontdekt van dit medium. Dank voor de warmte in je kleurenpallet en ook dank voor je visie die de wereld ongetwijfeld een stukje aangenamer maakt.

Met vriendelijke groeten,
Tom

artspotter zei

Tot ziens... in Aalst of elders.
Veel plezier met al je andere interesses!
P.S.: Moet ik je nu echt uit mijn LINKS schrappen?

Anoniem zei

"parels voor de zwijnen"
1000 x bedankt nadine !

bij deze ook een oproep aan al diegenen die met plezier deze blog volgden, maak jullie voor éénmaal bekent en laat een reaktie achter.


Mariska

Anoniem zei

Hey Nadine,

Altijd met veel plezier je blog gelezen. Jammer maar je zal wel andere manieren vinden om je creativiteit te 'outen'.

Vele groetjes,
Christel